Catering med hjerte og sjæl

Frokostordning

Vi elsker at lave mad og ser mulighed for, at flere virksomheder burde satse på fast madkunst i form af en frokostordning eller madleverancer til planlagte møder. En god frokostordning kan hjælpe med til at:

  • Holde på jeres medarbejdere
  • Højne engagementet på arbejdet
  • Skaffe staben et stabilt blodsukker
  • Give varieret brændstof til hjernecellerne

Markersens Madkunst leverer frokostordninger fra 20 kuverter og op, og ordninger kan bestilles fra én måned ad gangen

Vi er åbne over for jeres ønsker om sammensætning, men har altid forslag parat og går efter den størst mulige variation i den daglige firmafrokost. Vi går derudover altid efter at inddrage sæsonens friske udbud af råvarer for kvalitetens skyld og holder fedtprocenterne på et fornuftigt niveau.

Frokostordning fra Markersen Madkunst

Store menu

Eksempel

Skøn fiske ret
2 slags pålæg
Grøn salat med toppings
Grov salat
Lun ret med tilbehør
Lækre oste med frugt
Frisk bagt brød og smør

Susanne Markersen

Lille menu

Eksempel

2 slags pålæg
Grøn salat med toppings
Grov salat
Lun ret med tilbehør
Skøn fiske ret eller Lækre oste med frugt
Frisk bagt brød og smør

Vi klarer det hele

Frokost med hjerte og sjæl

80% af kunderne i Markersens Madkunst er glade gengangere, så vi er ofte yderst velkomne i døråbningen, når chaufføren dukker op hos en virksomhed med madbokse og fade. Vi har bl.a. arbejdspladser som Nordea og Hillerød Forsyning på kundelisten, og udarbejder gerne en speciel mødemenu til det pågældende firma ud fra de forslag, der kan ses her på siden.

Frokost med hjerte og sjæl.

Vi levere i Hillerød, Allerød, Farum, Værløse, København.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Vi har afholdt mange netværksmøder rundt om i Danmark og kan varmt anbefale Markersens Madkunst til catering, for det er virkelig madkunst, der leveres. De 200 gæster roste maden, som hele tiden var frisk, spændende og af fantastisk kvalitet. Det er desuden en fornøjelse at samarbejde med Markersens, da de meget hurtigt fangende ideen og tråden i vores netværksmøde.

Henrik Ørum Nissen

Leder af Dansk Netværks Akademi

★★★★★

Markersens Madkunst servicerer til dagligt vores 70 medarbejdere med en fantastisk god og varieret frokostordning af høj kvalitet. Derudover får vi også hjælp til middage i forbindelse med møder og receptioner. Der er aldrig nogen begrænsning – kun muligheder. Deres hjælpsomhed og service er uovertruffen.

Lisa Thorngreen

Nordeas sekretariat

★★★★★

Vi har altid været meget glade for den gode og varierede mad hos Markersens. Samarbejdet har fungeret rigtig godt, da vi også selv har været med til at præge frokostbuffeten på arbejdspladsen med ideer igennem tidens løb.

Anita Kauffmann

Hillerød Forsyning

★★★★★

Jeg har benyttet mig af Markersens Madkunst mange gange og bliver gang på gang overrasket over hvor lækkert maden er… Meget anbefalelsesværdigt og kan gå give de varmeste anbefalinger til Markersens Madkunst Meget lækker mad og et højt service niveau I mødet med høj kvalitet kan man ikke undgå at benytte sig af det igen – det er langt fra sidste gang jeg har brugt Markersens Madkunst.

Lars Jochimsen

Selvstændig gospelinstruktør, event og workshopleder

★★★★★

Åbningstider 

Man-fre: 07.00-16:00
Weekend og helligdage:
Efter aftale

Følg os

Bliv ringet op

4 + 1 =

Adresse

Markersen Madkunst
Falkevej 3
3400 Hillerød

Kontakt