Gå kok amok med din arbejdsplads

Gastronomisk teambuilding

Ud over det naturligvis skal smage godt, er vores mål med teambuilding-kurset KokAmok at motivere og inspirere i virksomheder og organisationer. De konkrete effekter og fordele kan opsummeres således:

  • Gode resultater i et team bliver endnu bedre gennem kollegiale øvelser
  • Medarbejderne lærer, at effektiv kommunikation er nøglen til at blive forstået
  • Organisationen får tilført ny energi og øger samspillet
  • Lederen tilfører en gennemgående personlig udvikling af medarbejderen

Kurset varer fem timer og finder typisk sted i tidsrummet 17-21. 5-15 personer kan deltage samtidig. Arbejdsformen bygger på dialog og masser af praktiske øvelser inden for madkunst og gastronomi!

Gastronomisk teambuilding hos Markersen Madkunst.

Vi klarer det hele

Teambuilding for din arbejdsplads

Ud over kærlig catering leverer Markersens Madkunst også teambuilding til det danske erhvervsliv. Gennem vores teambuilding er det muligt at skærpe evnerne til at samarbejde i en afdeling eller skabe holdånd i et nyt team. Det kan også være, I bare savner et afbræk i hverdagen og ønsker en anderledes oplevelse før medarbejderne går på jule- eller sommerferie.Et køkken er på mange måder en arbejdsplads ligesom alle andre, og med udgangspunkt i en række forskellige retter skal holdene nå tids nok i mål med den mad, der skal serveres på tid.

Det kræver hurtighed, god kommunikation, planlægningsevner og sociale færdigheder at vinde. Vi plejer gerne at kalde øvelsen for ”Samtalekøkken”, for uden gensidig interesse og ordveksling mellem kolleger dur det bare ikke!

Teambuilding for din arbejdsplads.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Vi har afholdt mange netværksmøder rundt om i Danmark og kan varmt anbefale Markersens Madkunst til catering, for det er virkelig madkunst, der leveres. De 200 gæster roste maden, som hele tiden var frisk, spændende og af fantastisk kvalitet. Det er desuden en fornøjelse at samarbejde med Markersens, da de meget hurtigt fangende ideen og tråden i vores netværksmøde.

Henrik Ørum Nissen

Leder af Dansk Netværks Akademi

★★★★★

Markersens Madkunst servicerer til dagligt vores 70 medarbejdere med en fantastisk god og varieret frokostordning af høj kvalitet. Derudover får vi også hjælp til middage i forbindelse med møder og receptioner. Der er aldrig nogen begrænsning – kun muligheder. Deres hjælpsomhed og service er uovertruffen.

Lisa Thorngreen

Nordeas sekretariat

★★★★★

Vi har altid været meget glade for den gode og varierede mad hos Markersens. Samarbejdet har fungeret rigtig godt, da vi også selv har været med til at præge frokostbuffeten på arbejdspladsen med ideer igennem tidens løb.

Anita Kauffmann

Hillerød Forsyning

★★★★★

Jeg har benyttet mig af Markersens Madkunst mange gange og bliver gang på gang overrasket over hvor lækkert maden er… Meget anbefalelsesværdigt og kan gå give de varmeste anbefalinger til Markersens Madkunst Meget lækker mad og et højt service niveau I mødet med høj kvalitet kan man ikke undgå at benytte sig af det igen – det er langt fra sidste gang jeg har brugt Markersens Madkunst.

Lars Jochimsen

Selvstændig gospelinstruktør, event og workshopleder

★★★★★

Åbningstider 

Man-fre: 07.00-16:00
Weekend og helligdage:
Efter aftale

Følg os

Bliv ringet op

14 + 3 =

Adresse

Markersen Madkunst
Falkevej 3
3400 Hillerød

Kontakt