Ud over kærlig catering leverer Markersens Madkunst også teambuilding til det danske erhvervsliv. Gennem vores teambuilding er det muligt at skærpe evnerne til at samarbejde i en afdeling eller skabe holdånd i et nyt team. Det kan også være, I bare savner et afbræk i hverdagen og ønsker en anderledes oplevelse før medarbejderne går på jule- eller sommerferie. 

Et køkken er på mange måder en arbejdsplads ligesom alle andre, og med udgangspunkt i en række forskellige retter skal holdene nå tids nok i mål med den mad, der skal serveres på tid. 

 Det kræver hurtighed, god kommunikation, planlægningsevner og sociale færdigheder at vinde. Vi plejer gerne at kalde øvelsen for ”Samtalekøkken”, for uden gensidig interesse og ordveksling mellem kolleger dur det bare ikke!
Billeder til Ørum Nissen

Gå KokAmok med din arbejdsplads

F ordele ved teambuilding med mad
Ud over det naturligvis skal smage godt, er vores mål med teambuilding-kurset KokAmok at motivere og inspirere i virksomheder og organisationer. De konkrete effekter og fordele kan opsummeres således:

  • Gode resultater i et team bliver endnu bedre gennem kollegiale øvelser
  • Medarbejderne lærer, at effektiv kommunikation er nøglen til at blive forstået
  • Organisationen får tilført ny energi og øger samspillet
  • Lederen tilfører en gennemgående personlig udvikling af medarbejderen

Kurset varer fem timer og finder typisk sted i tidsrummet 17-21. 5-15 personer kan deltage samtidig. Arbejdsformen bygger på dialog og masser af praktiske øvelser inden for madkunst og gastronomi!

Print Friendly, PDF & Email

Kontakt Markersens Madkunst

Kontakt Markersens Madkunst for et uforpligtende tilbud