Vi lægger altid vægt på at levere jeres catering-mad til tiden, og anvender pæne, rene fade til alle de flinke kunders mad(kunst). Tingene anrettes ordentligt på fadene, så det hele er lige til at stille frem på bordet og gå til for travle medarbejdere.

Vi går altid efter så vidt muligt at anvende årstidens råvarer og finder ofte på det lille ekstra, der kan give kunden og dennes gæster en lille oplevelse med på vejen i hverdagen.

 

 
Lad os stå for levering af mad hvis I skal have kursus eller kunder til bespisning. Se her hvad vi kan tilbyde. Har I andre ønsker, hører vi gerne disse forslag.Vi er kvalitetsbevidste og leverer kun mad af friske råvarer; mad, som vi kan stå inde for. Maden leveres smukt anrettet på tallerkener eller fade, lige til at gå til. Alle priser er ekskl. moms.

Trekantsandwich 16,00 kr.

f.eks. skinke/ost, hønsesalat, roastbeef, ost

Gourmetsandwich 43,20 kr.

f.eks. røget laks. Gravet okse. Kylling, bacon og karry. BLT. mozzarella, bacon og tomat. Serranoskinke, artiskok og parmesan.

Tærter med salat 60,- kr.

Lækre tærter med frisk salat og hjemmebagt brød

Mødetallerken 103,20, kr.

kan f.eks. bestå af: lakseroulade, tærte med Bresaola, bruschetta med mozzarella og pesto, nye røgede kartofler med safran aioli, 2 slags ost med frugt. Hjemmebagt brød og smør.

2 retters frokost menu 140,- kr.

kan f.eks. bestå af: hanebryst i skinke med stegte kartofler og  dagens salat, samt tallerken med 3 slags ost eller dagens kage.

 

Priserne er eks. moms.

Print Friendly, PDF & Email

Kontakt Markersens Madkunst

Kontakt Markersens Madkunst for et uforpligtende tilbud