Catering klar til tiden

Madlevering

Vi lægger altid vægt på at levere jeres catering-mad til tiden, og anvender pæne, rene fade til alle de flinke kunders mad(kunst). Tingene anrettes ordentligt på fadene, så det hele er lige til at stille frem på bordet og gå til for travle medarbejdere.

Vi går altid efter så vidt muligt at anvende årstidens råvarer og finder ofte på det lille ekstra, der kan give kunden og dennes gæster en lille oplevelse med på vejen i hverdagen.

Madlevering fra Markersen Madkunst.

Trekantsandwich

16 kr.

F.eks. skinke/ost, hønsesalat, roastbeef og ost.

Gourmetsandwich

43,20,00 kr.

F.eks. røget laks. Gravet okse. Kylling, bacon og karry. BLT. mozzarella, bacon og tomat. Serranoskinke, artiskok og parmesan.

Mødetallerken

103,20 kr.

F.eks. lakseroulade, tærte med Bresaola, bruschetta med mozzarella og pesto, nye røgede kartofler med safran aioli, 2 slags ost med frugt. Hjemmebagt brød og smør.

Susanne Markersen

Tærter med salat

60 kr.

Lækre tærter med frisk salat og hjemmebagt brød.

2 retters frokost menu

140 kr.

Kan f.eks. bestå af: hanebryst i skinke med stegte kartofler og dagens salat, samt tallerken med 3 slags ost eller dagens kage.

Vi klarer det hele

Mad til dit arrangement

Lad os stå for levering af mad hvis I skal have kursus eller kunder til bespisning. Se her hvad vi kan tilbyde. Har I andre ønsker, hører vi gerne disse forslag. Vi er kvalitetsbevidste og leverer kun mad af friske råvarer; mad, som vi kan stå inde for. Maden leveres smukt anrettet på tallerkener eller fade, lige til at gå til. Alle priser er ekskl. moms.

Mad til dit arrangement

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Vi har afholdt mange netværksmøder rundt om i Danmark og kan varmt anbefale Markersens Madkunst til catering, for det er virkelig madkunst, der leveres. De 200 gæster roste maden, som hele tiden var frisk, spændende og af fantastisk kvalitet. Det er desuden en fornøjelse at samarbejde med Markersens, da de meget hurtigt fangende ideen og tråden i vores netværksmøde.

Henrik Ørum Nissen

Leder af Dansk Netværks Akademi

★★★★★

Markersens Madkunst servicerer til dagligt vores 70 medarbejdere med en fantastisk god og varieret frokostordning af høj kvalitet. Derudover får vi også hjælp til middage i forbindelse med møder og receptioner. Der er aldrig nogen begrænsning – kun muligheder. Deres hjælpsomhed og service er uovertruffen.

Lisa Thorngreen

Nordeas sekretariat

★★★★★

Vi har altid været meget glade for den gode og varierede mad hos Markersens. Samarbejdet har fungeret rigtig godt, da vi også selv har været med til at præge frokostbuffeten på arbejdspladsen med ideer igennem tidens løb.

Anita Kauffmann

Hillerød Forsyning

★★★★★

Jeg har benyttet mig af Markersens Madkunst mange gange og bliver gang på gang overrasket over hvor lækkert maden er… Meget anbefalelsesværdigt og kan gå give de varmeste anbefalinger til Markersens Madkunst Meget lækker mad og et højt service niveau I mødet med høj kvalitet kan man ikke undgå at benytte sig af det igen – det er langt fra sidste gang jeg har brugt Markersens Madkunst.

Lars Jochimsen

Selvstændig gospelinstruktør, event og workshopleder

★★★★★

Åbningstider 

Man-fre: 07.00-16:00
Weekend og helligdage:
Efter aftale

Følg os

Bliv ringet op

10 + 12 =

Adresse

Markersen Madkunst
Falkevej 3
3400 Hillerød

Kontakt