Udlejning af personale

Madpersonale

Når du tænker, at der nok mangler en kok, noget serveringspersonale eller en rengørings-fe til en fest eller reception, må du gerne tænke på os – vi udlejer lejlighedsvis også personale til begivenheder, som vi ikke selv leverer catering-mad til. Så send trygt en besked til vores kontor og hør nærmere om mulighederne for personale-udlejning til jeres firmareception eller konfirmationen i forsamlingshuset.

Madpersonale hos Markersen Madkunst.

Vi klarer det hele

Lej køkkenpersonale

Med vores løsning kan I spare tid og besvær. Skru i stedet op for gæsteplejen, gå lidt tidligere i seng og lad Markersen & co. skaffe personale til festen!

Lej køkkenpersonale

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Vi har afholdt mange netværksmøder rundt om i Danmark og kan varmt anbefale Markersens Madkunst til catering, for det er virkelig madkunst, der leveres. De 200 gæster roste maden, som hele tiden var frisk, spændende og af fantastisk kvalitet. Det er desuden en fornøjelse at samarbejde med Markersens, da de meget hurtigt fangende ideen og tråden i vores netværksmøde.

Henrik Ørum Nissen

Leder af Dansk Netværks Akademi

★★★★★

Markersens Madkunst servicerer til dagligt vores 70 medarbejdere med en fantastisk god og varieret frokostordning af høj kvalitet. Derudover får vi også hjælp til middage i forbindelse med møder og receptioner. Der er aldrig nogen begrænsning – kun muligheder. Deres hjælpsomhed og service er uovertruffen.

Lisa Thorngreen

Nordeas sekretariat

★★★★★

Vi har altid været meget glade for den gode og varierede mad hos Markersens. Samarbejdet har fungeret rigtig godt, da vi også selv har været med til at præge frokostbuffeten på arbejdspladsen med ideer igennem tidens løb.

Anita Kauffmann

Hillerød Forsyning

★★★★★

Jeg har benyttet mig af Markersens Madkunst mange gange og bliver gang på gang overrasket over hvor lækkert maden er… Meget anbefalelsesværdigt og kan gå give de varmeste anbefalinger til Markersens Madkunst Meget lækker mad og et højt service niveau I mødet med høj kvalitet kan man ikke undgå at benytte sig af det igen – det er langt fra sidste gang jeg har brugt Markersens Madkunst.

Lars Jochimsen

Selvstændig gospelinstruktør, event og workshopleder

★★★★★

Åbningstider 

Man-fre: 07.00-16:00
Weekend og helligdage:
Efter aftale

Følg os

Bliv ringet op

11 + 3 =

Adresse

Markersen Madkunst
Falkevej 3
3400 Hillerød

Kontakt