madmission cropped

V i går op i catering med liv og sjæl 

Markersens Madkunst blev skabt i 2006. Vi er en kvalitetsbevidst catering-virksomhed, der går mere op i at producere mad med hjertet end at skele til pengepungen.

Vores vision er at bidrage til højnelse af arbejdsglæde og almenhumør i Danmark. Vi gør det ved at levere spændende cateringmåltider og gøre daglig kantinedrift til en sanseoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kalder vores produkter for madkunst og følger nøje punkterne i den daglige Madmission for at gøre kunder og maver glade og arbejde aktivt med vores visionsmål. Ud fra en række interviews med vores lækkersultne kunder har vi etableret disse pejlepunkter for Markersens Madmission:

  1. Vi vil levere god, varieret mad. Afvekslende måltider giver go’ arbejdsglæde og et stabilt blodsukker.
  2. Vi skal levere veltillavet og velanrettet mad, så selv hverdagskost kan pirre sanserne!
  3. Maden skal så vidt muligt være årstidsbestemt, så næringsindholdet er højt.
  4. Ja tak til kreativitet og inspiration på tallerkenen. Vi skal løbende levere overraskelser, så maden kan højne stemningen og fjerner barrierer mellem mennesker.
  5. Tryghed. Gennem grundighed og seriøsitet skal Markersens sikre, at der altid leveres med hjertet og ikke pengepungen.

Hvis du er interesseret i at vide mere om de madløsninger, vi leverer for tiden, kan det anbefales at besøge siden med kundereferencer om catering og kantineordninger. Vi vil så gerne have, at du bruger fem minutter mere herinde og går efter lidt flere oplevelser, end når der handles mad i Fakta.

Print Friendly, PDF & Email

Kontakt Markersens Madkunst

Kontakt Markersens Madkunst for et uforpligtende tilbud