Om os

Vores mission

Hos Markersen Madkunst går vi op i catering med liv og sjæl 

Markersens Madkunst blev skabt i 2006. Vi er en kvalitetsbevidst catering-virksomhed, der går mere op i at producere mad med hjertet end at skele til pengepungen.

Vores vision er at bidrage til højnelse af arbejdsglæde og almenhumør i Danmark. Vi gør det ved at levere spændende cateringmåltider og gøre daglig kantinedrift til en sanseoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kalder vores produkter for madkunst og følger nøje punkterne i den daglige Madmission for at gøre kunder og maver glade og arbejde aktivt med vores visionsmål. Ud fra en række interviews med vores lækkersultne kunder har vi etableret disse pejlepunkter for Markersens Madmission:

Vores mission hos Markersen Madkunst.

#1

Vi vil levere god, varieret mad. Afvekslende måltider giver go’ arbejdsglæde og et stabilt blodsukker.

#2

Ja tak til kreativitet og inspiration på tallerkenen. Vi skal løbende levere overraskelser, så maden kan højne stemningen og fjerner barrierer mellem mennesker.

#3

Maden skal så vidt muligt være årstidsbestemt, så næringsindholdet er højt.

Susanne Markersen

#4

Vi skal levere veltillavet og velanrettet mad, så selv hverdagskost kan pirre sanserne!

#5

Tryghed. Gennem grundighed og seriøsitet skal Markersens sikre, at der altid leveres med hjertet og ikke pengepungen.

Vil du vide mere

Madløsninger til tiden

Hvis du er interesseret i at vide mere om de madløsninger, vi leverer for tiden, kan det anbefales at læse vores seneste kundeudtalelser nedenfor. Vi vil så gerne have, at du bruger fem minutter mere herinde og går efter lidt flere oplevelser.

Madløsninger til tiden.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Vi har afholdt mange netværksmøder rundt om i Danmark og kan varmt anbefale Markersens Madkunst til catering, for det er virkelig madkunst, der leveres. De 200 gæster roste maden, som hele tiden var frisk, spændende og af fantastisk kvalitet. Det er desuden en fornøjelse at samarbejde med Markersens, da de meget hurtigt fangende ideen og tråden i vores netværksmøde.

Henrik Ørum Nissen

Leder af Dansk Netværks Akademi

★★★★★

Markersens Madkunst servicerer til dagligt vores 70 medarbejdere med en fantastisk god og varieret frokostordning af høj kvalitet. Derudover får vi også hjælp til middage i forbindelse med møder og receptioner. Der er aldrig nogen begrænsning – kun muligheder. Deres hjælpsomhed og service er uovertruffen.

Lisa Thorngreen

Nordeas sekretariat

★★★★★

Vi har altid været meget glade for den gode og varierede mad hos Markersens. Samarbejdet har fungeret rigtig godt, da vi også selv har været med til at præge frokostbuffeten på arbejdspladsen med ideer igennem tidens løb.

Anita Kauffmann

Hillerød Forsyning

★★★★★

Jeg har benyttet mig af Markersens Madkunst mange gange og bliver gang på gang overrasket over hvor lækkert maden er… Meget anbefalelsesværdigt og kan gå give de varmeste anbefalinger til Markersens Madkunst Meget lækker mad og et højt service niveau I mødet med høj kvalitet kan man ikke undgå at benytte sig af det igen – det er langt fra sidste gang jeg har brugt Markersens Madkunst.

Lars Jochimsen

Selvstændig gospelinstruktør, event og workshopleder

★★★★★

Åbningstider 

Man-fre: 07.00-16:00
Weekend og helligdage:
Efter aftale

Følg os

Bliv ringet op

9 + 12 =

Adresse

Markersen Madkunst
Falkevej 3
3400 Hillerød

Kontakt