Persondatapolitik

Persondata

Markersen ApS (”Markersen”) er underlagt persondataloven/databeskyttelsesloven og persondataforordningen, hvilket bl.a. betyder, at Markersen er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger Markersen behandler, samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed.

1. DATAANSVARLIG

Markersen ApS, CVR-nr. 31 50 09 74, Falkevej 3, 3400 Hillerød, telefon 70 28 10 28, e-mail mk@mkmadkunst.dk, er dataansvarlig.

2. PERSONOPLYSNINGER OG FORMÅL

I forbindelse med dit samarbejde med Markersen, har Markersen brug for i nødvendigt omfang at behandle og opbevare følgende oplysninger:

– Dit navn, din adresse, e-mail og telefonnummer

Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med databeskyttelseslo-ven/persondataloven og persondataforordningen.

Markersens behandlingsgrundlag udspringer af både den legitime interesse, jfr. artikel 6 (1) (f) i persondataforordningen, som Markersen har i at behandle og opbevare kundedata, samt nødvendigheden heraf for at kunne opfylde og indgå i et kontraktforhold eller samarbejde med dig.

3. MODTAGERE OG BEHANDLERE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine oplysninger bliver behandlet af Markersen, men kan blive opbevaret af Markersens databehandlere, som stiller Markersens mail- og kundesystem til rådighed. Databehandlerens eneste funktion er at behandle personlysninger på vegne af Markersen. Databehandleren har ikke adgang til og arbejder ikke direkte med dine personoplysninger.

4. ADGANG TIL INDSIGT, BERIGTIGELSE, SLETNING, BEGRÆNSNING ELLER INDSIGELSER

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer Markersen har registreret om dig. Ønsker du det, udleverer Markersen en elektronisk kopi af de indsamlede oplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du har derudover ret til at kræve registrerede personoplysninger om dig berigtiget eller slettet eller behandlingen heraf begrænset.

Der kan efter persondataforordningen være konkrete situationer, hvor Markersen ikke er forpligtet til at efterkomme ovenstående rettigheder.

Hvis du ønsker (1) indsigt i, (2) berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som er registreret om dig hos Markersen, eller (3) begrænsning af behandling af de registrerede personoplysninger eller (4) har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse til mk@mkmadkunst.dk eller telefon 70 28 10 28.

5. DATAPORTABILITET

Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret eller overført dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.

6. VARIGHED AF OPBEVARING

Personoplysningerne vil blive opbevaret forsvarligt i 6 år efter sidste bestilling med henblik på kundeservice og håndtering af eventuelle tvister. Dette er også med henblik på opfyldelse af bogføringsloven. Oplysninger om mulige kunder, hvor der f.eks. er givet tilbud, slettes 6 måneder efter modtagelsen. Personoplysninger om samarbejdspartnere, opbevares i 6 måneder efter samarbejdet er ophørt.

7. KLAGE

Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Privatlivspolitik

Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Markersen ApS
Falkevej 3
3400 Hillerød
Telefon: 70 28 10 28
Email: mk@mkmadkunst.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Google Adwords
Bing Ads
Facebook Ads
LinkedIn annoncer
YouTube annoncer

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

 

Åbningstider 

Man-fre: 07.00-16:00
Weekend og helligdage:
Efter aftale

Følg os

Bliv ringet op

15 + 11 =

Adresse

Markersen Madkunst
Falkevej 3
3400 Hillerød

Kontakt