EFTERÅRSMENU

Forret
Rødbede-gin rimmet laks på crudite med havtorn skum.
Eller
Carpaccio af dyrefilet med stenfrugtkompot og syltede svampe.
Eller
Andelever med cognacmarinerede druer på riste brioche.
Hertil brød og smør

Hovedret
Andebryst med ristede efterårssvampe og bacon, saute af kvæder, kartoffeltærter, samt Calvadossauce.
Eller
Kalvefilet med pommes fondant, dijonsauce. Hertil fennikel svøbt i bacon, saute af rødløgs skaller og græskar.
Eller
Dyrekølle med små timianristede kartofler og vildtsauce. Hertil confiteret rødkål og sommerens syltede grønne druer.

Dessert
Fragilite med mocca, hjemmelavet mynte is, knas og hindbær
Eller
Gateau Marcel med hjemmelavet vaniljeis og marinerede bær.
Eller
Æbletærte med hjemmelavet brunsviger is

KR. 429 for 3 retter inkl. moms

EFTERÅRSBUFFET

Clairfoutis med Karl Johan svampe og Bresaola.

Hjemmelavet paté af fuglevildt med fyld af marineret fuglebryst, timian, nødder og tørret frugt serveres med hjemmelavet æblekompot.

Hjemmegravad okse med syltede gule beder.

Peberstegt dyrekølle med Whisky sky, selleri souffle og perlebyg med Whisky iblandet efterårets grønt.

Vaniljesyltede jordskokker med hjertesalat, efterårets æbler og bagte kastanjer.

Oste fra små mejerier serveret med hjemmelavet blomme kompot.

Valnøddekage med skovens bær og nougat hertil hjemmelavet skovbær is.

Hjemmebagt brød og smør

KR. 389 INKL. MOMS PR. KUVERT