Kr. 289 inkl. moms pr. kuvert

Vinterbuffet

Sukker saltet torsk med Rød Ålborg på bund af råsyltet rødbede julienne, hertil urte mayonnaise, friteret capers og sprød skinke.

Terin af and og foie gras hertil syltet selleri og kvæder.

Gravet inderlår af gris fra Grambo gård, hertil hjemmelavet artiskok relish.

Langtidsstegt oksetyndsteg med ristede østershatte og ovnstegte kartofler, hertil dijonsauce.

Bagte jordskokker på vintersalater med Emmentaler tern og brødchips.

Ostekage med nøddeknas og passionsfrugt.

Chokoladekage med mousse af rød appelsin.

Hjemmebagt brød og smør.

Vil du vide mere

Få et gratis tilbud

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores vinterbuffet, så vil vi meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog. Udfyld formularen herunder og få samtidig et godt tilbud.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Vi har afholdt mange netværksmøder rundt om i Danmark og kan varmt anbefale Markersens Madkunst til catering, for det er virkelig madkunst, der leveres. De 200 gæster roste maden, som hele tiden var frisk, spændende og af fantastisk kvalitet. Det er desuden en fornøjelse at samarbejde med Markersens, da de meget hurtigt fangende ideen og tråden i vores netværksmøde.

Henrik Ørum Nissen

Leder af Dansk Netværks Akademi

★★★★★

Markersens Madkunst servicerer til dagligt vores 70 medarbejdere med en fantastisk god og varieret frokostordning af høj kvalitet. Derudover får vi også hjælp til middage i forbindelse med møder og receptioner. Der er aldrig nogen begrænsning – kun muligheder. Deres hjælpsomhed og service er uovertruffen.

Lisa Thorngreen

Nordeas sekretariat

★★★★★

Vi har altid været meget glade for den gode og varierede mad hos Markersens. Samarbejdet har fungeret rigtig godt, da vi også selv har været med til at præge frokostbuffeten på arbejdspladsen med ideer igennem tidens løb.

Anita Kauffmann

Hillerød Forsyning

★★★★★

Jeg har benyttet mig af Markersens Madkunst mange gange og bliver gang på gang overrasket over hvor lækkert maden er… Meget anbefalelsesværdigt og kan gå give de varmeste anbefalinger til Markersens Madkunst Meget lækker mad og et højt service niveau I mødet med høj kvalitet kan man ikke undgå at benytte sig af det igen – det er langt fra sidste gang jeg har brugt Markersens Madkunst.

Lars Jochimsen

Selvstændig gospelinstruktør, event og workshopleder

★★★★★

Åbningstider 

Man-fre: 07.00-16:00
Weekend og helligdage:
Efter aftale

Følg os

Bliv ringet op

8 + 15 =

Adresse

Markersen Madkunst
Falkevej 3
3400 Hillerød

Kontakt