Markersens Madkunst har eksisteret siden 2006 og leverer mad til så mange receptioner, at vi efterhånden er holdt op med at tælle. Vi vil typisk anbefale

en sammensætning af mad, som tager hensyn til begivenheden, publikum samt årstidens udvalg af råvarer. Send en mad-mail for at høre nærmere.

 

Vi har her lavet en appetitvækker, hvor man typisk vil vælge en ting fra hver kategori.

Vælg 7-8 ting til en aften reception og 4-5 ting til en eftermiddags reception til 15,20 kr. pr. stk. ekskl. moms

Min. 20 kuverter

Maden leveres smukt anrettet på fade, lige til at gå til.

Hvis der er andre ønsker, vil det glæde os at høre om disse.

Kontakt os for yderligere information.

Snacks

  • Butterdejssnegle med rød og grøn pesto
  • Spelt grissini med tomatpesto
  • Sprøde grøntsager med miso dip
  • 

Serranoskinke svøbt om vaniljemarineret mango
  • Orange og rosmarin marinerede oliven
  • Dobbelt bagte breadsticks med tapenade

Fisk

  • Spinatroulade med hjemmerøget laks
  • Spicy tunmousse
  • 

Tartar af tun i rejechips
  • Tigerrejer på spyd serveret i bananblad
  • Filokurv fyldt med hjemmerøget laks
  • Crabcakes med guacamole og tacochips
  • 

Filoruller med skaldyr
  • 

Reje majs fritter med sød chilidip

Kød

  • Kylling satay med ananas og peanutsauce
  • Wraps af asparges med italiensk skinke (april – st. hans)
  • 

Lufttørret skinke med mozzarella og vanilje syltet grønne tomater
  • Gravet oksefilet og løg kompot på hjertesalat
  • 

Tatar af kalv rørt med cognac og sennep
  • 

Krydret kalvefrikadeller
  • 

Club sandwich med røget kylling og ristet skinke
  • 

Grillet kartoffel med cremet gedeost og stærk Chorizo pølse
  • Ristet Chorizo pølse og artiskok på pind
  • Røget oksefilet med safran marinerede urter
  • 

Røget andebryst med selleriremoulade og havrevaffel
  • Hjemmerøget dyrekølle på hjertesalat med bagte blommer (okt. – januar)

Det grønne

  • Rosmarinspyd med cherrytomat og bøffelmozzarella
  • Hjemmelavet falafler med chilidip
  • Humus på ristet foccaciabrød
  • Canneloni af agurk med rygeostecreme rørt med krydderurter
  • Røgede nye kartofler med safran aioli (marts – august.)
  • Sprød tærte med årstidensgrønt.

Shots

  • Gazpacho med ristet kammusling
  • Gulerodshots med trøffelolie
  • Kold jordbær-tomat suppe med mynte tulies
  • 

Melon shot med lavendelkiks
  • 

Jordskokke shot med sprød mocca
  • Græskar shot med chili-ingefær

Ost

  • Indbagt krydderbrie
  • Bjælker af fast ost
  • Gedeost i butterdej med kirsebær
  • Honningsandwich med rørt cambert og blåbær
  • Krydret flødeost i forskellige farver
  • Ostetwister af butterdej og mozzarella ost
  • Chip af parmesan ost, hertil peberfrugt-tomat chutney

Det søde

  • Frugt dyppet i chokolade
  • 

Panna cotta med frugtpuré
  • Visitkager
  • Ananas vendt med rørsukker og mørk rum
  • Fyldte chokolader
  • Pavolas med kaffeskum og frisk frugt
  • Peanuts og popcorn på pind
Print Friendly, PDF & Email

Kontakt Markersens Madkunst

Kontakt Markersens Madkunst for et uforpligtende tilbud