OVERDÅDIG BRYLLUPSBUFFET
Forret
Champagne rimmet laks med salat og kørvelskum.
Kold ærtesuppe med jomfruhummerhaler.
Nye røgede kartofler med safran aioli og sprød chorizo.
Grillede hvide asparges med morkler og saltede mandler.
Hovedret
Røget lammefilet på hjertesalat med melonsalsa.
Kalvemørbrad med syltede løg og kantareller.
Salat af havens udvalg.
Stegt dyrekølle, hertil spinat-ricotta i filo.
Farverig tomatsalat med nye ærter.
Dessert
Brie de meaux med stikkelsbærkompot og chips af pain d`epice.
Brombærfragilite.
Hvid chokolade Sarah Bernhard med hindbær.
Nougat mandelkage med mocca granache.
Hertil hjemmebagt brød og smør.
KR. 549 INKL. MOMS PR. KUVERT
MK Madkunst
Falkevej 3
3400 Hillerød
Tel: 70281028
mk@mkmadkunst.dk