FORÅRSBUFFET

Urteblinis med creme af røget stenbider og stenbiderrogn.

Grillede asparges med senepsvinaigrette, sprød Serranoskinke og parmesanflager

Rosa stegt kalv med rabarber-ingefær chutney, bagt spidskål og nye ristede kartofler. Hertil skysauce.

Eller

Lam fra fynsland fyldt med rosmarin og karamelliserede hvidløg. Serveret med

Spinat ricotta pakker, saltbagte gule beder og rosmarinsky.

Havesalat med vårens grønt.

Oste fra små mejerier med syltet og frisk frugt, hertil hjemmelavede kiks.

Rabarbertrifli med lakridsskum og makroner.

Hjemmebagt brød og smør.

Hvis der ønskes begge hovedretter kan dette tilkøbes til 35,- kr. pr. person ekstra.

KR. 315 INKL. MOMS PR. KUVERT

MK Madkunst
Falkevej 3 
3400 Hillerød

Tel: 70281028
mk@mkmadkunst.dk