OVERDÅDIG BRYLLUPSBUFFET

Forret

Champagne rimmet laks med salat og kørvelskum.

Kold ærtesuppe med jomfruhummerhaler.

Nye røgede kartofler med safran aioli og sprød chorizo.

Grillede hvide asparges med morkler og saltede mandler.

Hovedret

Røget lammefilet på hjertesalat med melonsalsa.

Kalvemørbrad med syltede løg og kantareller.

Salat af havens udvalg.

Stegt dyrekølle, hertil spinat-ricotta i filo.

Farverig tomatsalat med nye ærter.

Dessert

Brie de meaux med stikkelsbærkompot og chips af pain d`epice.

Brombærfragilite.

Hvid chokolade Sarah Bernhard med hindbær.

Nougat mandelkage med mocca granache.

Hertil hjemmebagt brød og smør.

KR. 415 INKL. MOMS PR. KUVERT

MK Madkunst
Falkevej 3 
3400 Hillerød

Tel: 70281028
mk@mkmadkunst.dk