RECEPTIONSKORT

SNACKS
Butterdejssnegle med rød og grøn pesto
Biscotti med rosmarin og parmesan
Sprøde grøntsager med miso dip
Serranoskinke svøbt om vaniljemarineret mango
Rugbrødschips med estragoncreme
Popcorn med trøffel
Chips af puffet rispapir med porrestøv

HAVET
Spinatroulade med hjemmerøget laks
Tartar af tun og røget laks med chili, koriander og lime.
Tigerrejer på spyd serveret i bananblad
Filokurv fyldt med hjemmerøget laks
Crabcakes med guacamole og tacochips
Skaldyrssalat i sprød skal.
Røget torskerognscreme med agurkestøv
Tartine med ørred og marinerede beder
Æbleskiver med krebs, svampe og estragoncreme

ENGEN
Rosmarinspyd med cherrytomat og bøffelmozzarella
Hjemmelavede falafler med chilidip
Humus på ristet foccaciabrød
Canneloni af agurk med rygeostecreme rørt med krydderurter
Røgede nye kartofler med safranaioli (marts – august.)
Sprød tærte med årstidens grønt
Grønne og orange flødeboller på ristet rugbrød
Tartar af sortkål på ristet brød med revet comté.

KØD
Kyllingesatay med ananas og peanutsauce
Wraps af asparges med italiensk skinke (april – st. hans)
Lufttørret skinke med mozzarella og vanilje syltede grønne tomater
Gravad oksefilet og løgkompot på hjertesalat
Tartar af kalv rørt med cognac og sennep
Krydrede kalvefrikadeller
Clubsandwich med røget kylling og ristet skinke
Grillet kartoffel med cremet gedeost og stærk chorizopølse
Ristet chorizo pølse og artiskok på pind
Røget oksefilet med safran marinerede urter
Røget andebryst med selleriremoulade og havre vaffel
Hjemme Røget dyrekølle på hjertesalat med bagte blommer (okt. – januar)
Oksekroketter med Karl Johan creme
Serranoskinke med figner og cremet gedeost

SHOTS
Gazpacho med ristet kammusling
Gulerodshot med trøffelolie
Kold jordbær-tomat suppe med mynte tuilles
Melonshot med lavendelkiks
Jordskokkeshot med sprød mocca
Græskarshot med chili, ingefær og sprød skinke

OST
Yoghurtost på kvædekompot
Indbagt krydderbrie med sennep og karse
Bjælker af fast ost med druer
Gedeost i butterdej med kirsebær
Blå ost på saltbagt rødbede, syltet løgskal og honningristet valnød
Vandbakkelser med rørt friskost
Ostetwister af butterdej og mozzarellaost
Chips af parmesanost, hertil peberfrugt-tomat chutney
Rosmarin marineret gedeost på grillet brød med semidried tomater

DEN SØDE TAND
Frugt dyppet i chokolade
Pannacotta med frugtpuré
Visitkager
Ananas vendt med rørsukker og mørk rom
Fyldte chokolader
Pavlovas med kaffeskum og frisk frugt
Kage med 3 slags creme
Kransekage macarons med nougatcreme

PRIS PR. RECEPTIONS TING 22 KR. INKL. MOMS

MK Madkunst
Falkevej 3 
3400 Hillerød

Tel: 70281028
mk@mkmadkunst.dk