SPIRENDE FORÅR

Forret
Lynstegt tun og laks med æble-mango salat, hertil wasabidressing.
Eller
Urtefyldt kylling på asparges-krydderurtesalat.
Eller
Dild koldskål med agurk og stenbiderrogn.
Hertil flutes og smør.

Hovedret
Ovnstegt hane med rabarberkompot, nye kartofler, flødesauce og persillefrit. Hertil grøn salat med mormordressing og rysteribs.
Eller
Lammesteg med nye kartofler og gulerødder, forårsløg og ærter. Hertil lammesky.
Eller
Kalvefilet med rabarber-ingefær chutney, grillede asparges, saltbagte gule beder og nye ristede kartofler, hertil skysauce.

Dessert
Rabarberkage på valnøddebund med Pernod på toppen.
Eller
Fragilite med havtorn creme, hertil is af citron og timian.
Eller
Oste med honning syltede nødder og frugt. Hertil hjemmelavede kiks

KR. 295 FOR 3 RETTER INKL. MOMS PR. KUVERT

MK Madkunst
Falkevej 3 
3400 Hillerød

Tel: 70281028
mk@mkmadkunst.dk