VINTERMENU

Forret

Akvavit gravad torsk på rødbedesalat, hertil ristet skinke og friterede kapers.
Eller
Anderilette med selleriremoulade og safran syltede kvæder. Hertil ristet rugbrød.
Eller
Græskarsuppe med basilikumpesto og rugbrødschips.
Hertil brød og smør

Hovedret

And på asiatisk facon med orange bagt julesalat, jordskokkepuré og kartoffelkager.
Eller
Flæskesteg af fritgående gris med æbler- sveske kompot, hertil brune og hvide kartofler, sauce og confiteret rødkål.
Eller
Oksefilet med glaserede rødløg, syltede bøgehatte, saltbagt selleri og Sauce Bordelaise. Hertil pommes Fondant.

Dessert

Hjemmelavet akvavit is med vanilje og marineret citrus.
Eller
Ris á la mande i fragilite, hertil tørrede kirsebær i kirsebærsirup.
Eller
Rum braiseret ananas med kokos is.

3 RETTER KR. 389 INKL. MOMS PR. KUVERT

VINTERBUFFET

Sukkersaltet torsk med Rød Ålborg på bund af råsyltet rødbede julienne, hertil urtemayonnaise, friterede kapers og sprød skinke.

Andelever med cognac marinerede druer på ristet brioche.

Gravad inderlår af gris, hertil hjemmelavet artiskok relish.

Langtidsstegt oksetyndsteg med ristede østershatte og ovnstegte kartofler, hertil dijonsauce.

Bagte jordskokker på vintersalater med emmentaler tern og brødchips.

Ostekage med nøddeknas og passionsfrugt.

Chokoladekage med mousse af rød appelsin.

Hjemmebagt brød og smør.

KR. 349 INKL. MOMS PR. KUVERT