VINTERMENU

Forret

Akvavit gravad torsk på rødbedesalat, hertil ristet skinke og friterede kapers.
Eller
Anderilette med selleriremoulade og safran syltede kvæder. Hertil ristet rugbrød.
Eller
Græskarsuppe med basilikumpesto og rugbrødschips.
Hertil brød og smør

Hovedret

And på asiatisk facon med orange bagt julesalat, jordskokkepuré og kartoffelkager.
Eller
Flæskesteg af fritgående gris med æbler- sveske kompot, hertil brune og hvide kartofler, sauce og confiteret rødkål.
Eller
Oksefilet med glaserede rødløg, syltede bøgehatte, saltbagt selleri og Sauce Bordelaise. Hertil pommes Fondant.

Dessert

Hjemmelavet akvavit is med vanilje og marineret citrus.
Eller
Ris á la mande i fragilite, hertil tørrede kirsebær i kirsebærsirup.
Eller
Rum braiseret ananas med kokos is.

3 RETTER KR. 295 INKL. MOMS PR. KUVERT

MK Madkunst
Falkevej 3 
3400 Hillerød

Tel: 70281028
mk@mkmadkunst.dk